Spring naar content
11. NETWERKBIJEENKOMSTEN

Bijeenkomsten en activiteiten

Directeuren-maken-vuile-handen-dag

Vanwege de pandemie is NL DOET geannuleerd en is in 2020 door ons een alternatieve “Directeuren-maken-vuile-handen“-dag georganiseerd. Na een inleiding door Joost Bauwens, voorzitter van Voedselbank Breda hebben 60 directeuren en managers van aangesloten bedrijfspartners een producten inzameling gedaan bij 15 Albert Heijn vestigingen in Breda e.o. Het leverde enorm veel producten op voor de cliënten van de Voedselbank. De geslaagde dag werd afgesloten met een netwerkborrel.

_RDV1 (4)dsa

Inzamelingsactie t.b.v. Voedselbank Breda
Foto: Reinier de Vlaam

Netwerkborrel_Facebook

Netwerkbijeenkomst bij Baai
Foto: Boyd Smith Photo

“Bij Baai”

Op de eerste dag van de herfst op 22 september 2020 organiseerden we een netwerkbijeenkomst voor onze partners. Onder een heerlijk zonnetje en een temperatuur van 26 graden genoten de aanwezigen in een prima sfeer van elkaars gezelschap en het netwerken. Met zo’n 100 gasten bleek de behoefte om fysiek bijeen te komen, groot te zijn.

“Allereerst bedankt voor de gastvrijheid en goed verzorgde borrel gisteren bij Baai. Een succes. Weer een goed initiatief van jullie!”

Nicole van Poppel
Schonck, Schul & Compagnie

Jassenactie

In navolging van de collega’s in Eindhoven en Maastricht is door ons voor het eerst een jassenactie georganiseerd. Onder de werknemers van twaalf bedrijfspartners zijn goede, warme en schone jassen ingezameld. Op 29 oktober zijn deze winterjassen in de Uitvindfabriek verzameld en gesorteerd, waarna de 800 jassen dezelfde dag via een aantal maatschappelijke organisaties in de stad aan cliënten van hen zijn verstrekt.

2020-10-29_Jasseninzamelingsactie_BOB (3)

Jasseninzamelingsactie
Foto: Betrokken Ondernemers Breda

2020-11-07_Corona Taart_Boyd Smith Photo (2)

Coronataart voor burgemeester Depla
Foto: Boyd Smith Photo

Taartenactie

Vanuit het faillissement van het bedrijf “Maitre Paul” werden we door de curator benaderd om 26.000 corona taarten een goede bestemming te geven. Voorwaarde was dat de taarten weg gegeven moesten worden aan de mensen die direct of indirect in hun werk met de gevolgen van corona te maken hebben. Door ons zijn 53 organisaties in Breda benaderd en kregen werknemers uit het onderwijs, de zorg, hulpdiensten, politie, overheid, kinderopvang, openbaar vervoer, huisartsen de mogelijkheid een heerlijke taart op te halen bij Sligro Breda en ontvingen zij een blijk van waardering voor het goede werk dat zij verrichten.

“Wij kijken terug op een leuke actie! Bij ons is het in goede banen verlopen en het was goed te behappen. Ik hoop dat de Stichting Betrokken Ondernemers het beoogde resultaat heeft behaald. Het was in ieder geval een grootse actie met veel reuring en veel dankbare mensen uit de Corona frontlinie!!

Veel succes met het verdere verloop van de taarten. Bedankt voor de fijne voorspoedige samenwerking.”

Karin Potting
Vestigingsmanager Sligro Breda

Vegetarische Slager

Op 24 november was vegetarische slager Jaap Korteweg te gast bij onze stichting. Een online event vanuit Sligro Breda waar Jaap Korteweg geïnterviewd werd door Carla van Loon over zijn ideeën, zijn ambities, zijn idealen en de verkoop van zijn bedrijf aan Unilever. Zo’n 60 vertegenwoordigers namens onze partners namen deel aan dit webinar.

IMG-20201124-WA0022

Webinar Vegetarische Slager
Vanuit Sligro Breda